- Autor: jaslenka
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Celer bulva | 200 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 22 |
| Cibule | 100 |
| Vejce celá průměr | 88 |
| Česnek | 15 |
| Vločky ovesné | 120 |
Energetická hodnota celkem: 3797 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 949 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






